Logo%20event%20copy%202Rijvaardigheidstraining juni, Um Will's Pull, Michelau, Luxemburg


ivm de kamerindeling is er nog plek voor 1 vrouw.

Niveau: gemiddeld/gevorderd. Drie dagen motorrijden. Werken aan het verbeteren van je rijvaardigheid. Niet in het weekend, wanneer de meeste motorrijders de bochtige weggetjes opzoeken, maar op een doordeweekse dag.

Voor wie

Deze trainingen zijn geschikt zeer geschikt voor de gemiddelde motorrijders, heropstappers, onzekere motorrijders, maar ook de wat meer ervaren rijder komt aan zijn trekken. 

Tijdens dit instructieweekend komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Mentaal motorrijden (Zelfspraak)
- Plaats op de rijbaan (bochten rijden, gevaarherkenning)
- Taal van de weg (gevaarherkenning)
Maar ook andere onderwerpen kunnen op verzoek aan bod komen

De trainingen bieden extra theorie voor het rijden van bochten (op snelheid) of het motorrijden in het algemeen. Met deze kennis en vaardigheden gaat het motorrijden gemakkelijker. De onderwerpen sluiten aan bij de verschillende niveaus van de deelnemers (dus voor iedereen is er wat te leren). Het leuke om dat op deze locatie te doen is dat je het geleerde meteen in de praktijk kan brengen. Tevens krijgt je onderweg feedback op dat wat je in de praktijk probeert te brengen.

Natuurlijk is er genoeg ruimte voor gezelligheid en heb je leuke dagen met gelijkgestemde motorrijders. 

Navigatie
Voordat we vertrekken krijg je via de mail een GPX bestand met daarop de routes van het weekend. Het is niet nodig om navigatie te hebben, ook zonder navigatie kan je prima mee doen. Er blijft altijd iemand bij je in de buurt.

Wanneer
Van 24/25/26 juni a.s.(maandag, dinsdag en woensdag) gaan we drie dagen en twee nachten naar Um Will’s Pull, 9172 Michelau, Luxemburg, +352 99 04 49, info@umwillspull.lu

Op maandag 24 juni vertrekken we rond 11.00 uur. Dan begint ook de eerste uitleg. Einde van de middag komen we aan bij het hotel. Daar eten we (keuze uit een drie-gangen-keuzemenu) en hebben de avond voor onszelf.

De volgende dag ontbijten we rond 8.30 uur. Om 9.30 uur start de training met theorie en rijden we een leerzame route door Luxemburg. Onderweg stoppen we meerder malen voor extra uitleg, koffie en een lekkere lunch en een kopje thee (voor eigen rekening). 

’s Avonds eten we in het hotel (keuze uit een drie-gangen-keuzemenu) en kunnen we na een paar drankjes en wat gezelligheid weer naar ons bed

De volgende ochtend, na het ontbijt, volgt de laatste training en rijden we een leuke tourrit terug naar Haarlem. Daar zullen waar we ongeveer 17.00 uur terug zijn. 

Regelmatig organiseert Extress vervolgrijopleidingen naar de Duitse Eifel of Luxemburg. Deze tringen worden gegeven door Rob, WRM, KNMV-KGI-, VRO- en RMT- motorinstructeur en zijn vrouw Céline, WRM motorinstucteur.

Maximaal 6 deelnemers. De kosten zijn € 240 p.p. Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondig hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt.  

Bij de prijs in zitten:

- Begeleiding tijdens heen en terugreis.
- twee nachten in een tweepersoonskamer met eigen sanitair.
- twee keer ontbijt
- twee keer een drie-gangen-keuzemenu in restaurant bij Hotel (drank voor eigen rekening)
- Vervolgrijopleidingstraining door motorrijinstructeurs.

Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat je, als je je alleen inschrijft met een andere deelnemer van het zelfde geslacht op een kamer komt te liggen. Mocht dat niet wenselijk zijn dan graag contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Rijvaardigheidstraining juni, Um Will's Pull, Michelau, Luxemburg (€240,00)

Einde verkoop

24 juni 2019, 11:00 - 26 juni 2019, 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


9172 Michelau, Luxemburg

Google maps »